Skip to main content
Raamtypes

Driehoekig raam verduisteren

By 12 mei 2021augustus 31st, 2021No Comments

Eenvoudig een driekhoekig raam verduisteren

Driehoekig raam verduisteren – Ramen voor woningen of openbare ruimtes worden tegenwoordig in allerlei vormen en maten ontworpen, het kan niet gek genoeg. En gelukkig maar, want zo blijft elk design origineel. Wel kan het vinden van het juiste type verduistering een uitdaging blijken. Hieronder leggen we uit welk type verduistering zeer geschikt is voor ramen met meerdere hoeken, schuine hoeken of ronde ramen.

Driehoekig raam verduisteren

Wilt u een driehoekig raam verduisteren? Dan heeft Oude Luttikhuis altijd een passende oplossing voor u. Naast dat wij onze raamverduistering compleet op maat kunnen leveren, is er ook keuze uit zeer uiteenlopende kleuren en materialen. Bij het verduisteren van driehoekige ramen bent u gelukkig niet gebonden aan één type raamverduistering. Met onze jarenlange ervaring, hebben wij gezien dat zowel jaloezieën, als shutters en Plissé en Duette® gordijnen een zeer geschikte oplossing vormen voor driehoekige ramen.

driehoekig raam verduisteren
Shutters voor driehoekige ramen

Voor schuine ramen zijn shutters een zeer stijlvolle vorm voor raamdecoratie. Bij Oude Luttikhuis beschikken we over een prachtige, luxe collectie houten shutters op maat, ontworpen door meubel- en interieurontwerper Piet Boon. Houten shutters zijn niet alleen erg sfeervol, maar ook ontzettend functioneel, aangezien met de lamellen eenvoudig de lichtinval en mate van privacy te regelen is. De shutters kunt u geheel op maat bestellen, zodat deze perfect in uw schuine ramen vallen. De maten worden altijd nagemeten door ons vakkundig personeel.

Plissé en Duette® gordijnen

Ook Plissé en Duette® gordijnen zijn uitermate geschikt voor schuine ramen. Van hoekig tot rond, voor elk soort raam leveren wij verduistering op maat. Plissé en Duette® gordijnen zijn geschikt voor praktisch alle ramen en ruimtes dankzij de vele beschikbare systemen: vrijhangend, ingespannen, plafond, dakraam en meer. Een groot bijkomend voordeel van Duette® is de unieke isolerende eigenschap.

Jaloezieën op maat

Dankzij onze ruime keuze aan zowel houten als aluminium jaloezieën op maat kunt u iedere kamer van uw huis van de juiste jaloezieën op maat voorzien. Horizontale jaloezieën zijn bijzonder geschikt voor ramen en deurkozijnen van alle afmetingen en toepasbaar op bijzondere raamvormen, zoals schuine ramen of trapezium ramen.

Deskundig advies

Ronde ramen, vijfhoekramen, dakramen of kiepramen, voor vrijwel ieder raamtype zijn bovenstaande soorten raamdecoratie goed toepasbaar. Stel bij Oude luttikhuis zelf uw perfecte raamverduistering op maat samen en ontvang vrijblijvend een offerte, inclusief inmeten en montage. Weet u niet zeker welk type raamverduistering geschikt is voor uw woonsituatie? Wij denken graag met u mee tijdens een geheel vrijblijvend interieur advies gesprek.

Terugbelverzoek

We bellen u graag om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend interieur advies gesprek!


    ×