Skip to main content
Raamtypes

Schuin raam

By 12 mei 2021juni 30th, 2021No Comments

Gordijn schuin raam – Het vinden van de juiste type gordijnen voor bijzondere raamvormen is soms best een lastige klus. Denk aan ramen die schuin aflopen zoals een driehoekig, vijfhoekig of zeshoekig raam. Bij Oude Luttikhuis bieden we hiervoor verschillende praktische en stijlvolle oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan Plissé en Duette® gordijnen, jaloezieën of shutters. Hieronder tonen we een aantal voorbeelden.

driehoekig raam verduisteren

Horizontale jaloezieën 

Heeft u een driehoekig, vijfhoekig of zeshoekig raam? Dan heeft Oude Luttikhuis altijd een passende oplossing voor u. Naast dat wij onze jaloezieën compleet op maat leveren, is er ook keuze uit zeer uiteenlopende kleuren en materialen. Horizontale jaloezieën zijn bijzonder geschikt voor ramen en deurkozijnen van alle afmetingen en goed toepasbaar op bijzondere raamvormen, zoals schuine ramen of trapezium ramen.

Plissé en Duette® gordijnen

Ook Plissé en Duette® gordijnen zijn uitermate geschikt voor schuine ramen. Van hoekig tot rond, voor elk soort raam leveren wij verduistering op maat. Plissé en Duette® gordijnen zijn geschikt voor praktisch alle ramen en ruimtes dankzij de vele beschikbare systemen: vrijhangend, ingespannen, plafond, dakraam en meer.

plisse-duette-gordijn

Shutters

Voor schuin lopende ramen zijn shutters een zeer stijlvolle vorm raamdecoratie. Bij Oude Luttikhuis beschikken we over een prachtige, luxe collectie houten shutters op maat, ontworpen door meubel- en interieurontwerper Piet Boon. Houten shutters zijn niet alleen erg sfeervol, maar ook ontzettend functioneel, aangezien met de lamellen eenvoudig de lichtinval en mate van privacy te regelen is. De shutters kunt u geheel op maat bestellen, zodat deze perfect in uw schuine ramen vallen. De maten worden altijd nagemeten door ons vakkundig personeel.

Raamverduistering op maat

Ronde ramen, vijfhoekramen, dakramen of kiepramen, voor vrijwel ieder raamtype zijn bovenstaande soorten raamdecoratie goed toepasbaar. Stel bij Oude luttikhuis zelf uw perfecte raamverduistering op maat samen en ontvang vrijblijvend een offerte, inclusief inmeten en montage. Weet u niet zeker welk type raamverduistering geschikt is voor uw woonsituatie? Wij denken graag met u mee tijdens een geheel vrijblijvend interieur advies gesprek.

×