Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Houten jaloezieën op maat
voor driehoekige ramen

Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. Een ware aanvulling op het interieur.

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van onze houten jaloezieën voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of houten jaloezieën passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op.

Levertijd

2 weken

Afmetingen

Maximaal 360 cm breed en 300 cm hoog.

Lamelbreedtes

25 mm – 50 mm – 65 mm

Raamtypes

Houten jaloezieën zijn mogelijk bij standaard ramen, trapezium ramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in een erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

89

Garantie

24 maanden

Filter het daglicht

Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met houten jaloezieën op maat kun je spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer. Dit is echt kenmerkend voor jaloezieën.

zonlicht-bij-houten-jaloezieen-1350x1350-1-1024x1024
Binnenkijken-bij-Petra-en-Jan-houten-jaloezieen-6-1350x1349-1-1024x1024

Natuurlijke materialen

Houten jaloezieën passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Van een modern tot een klassiek interieur. Het hout geeft je interieur direct een warme uitstraling.

Zwarte houten jaloezieën

De zwarte houten jaloezieën zijn op het moment onwijs populair. Houten jaloezieën in de kleur zwart zijn stijlvol. Bij een modern of Scandinavisch interieur – met een minimalistisch uitstraling en een neutraal kleurenpalet – geven de zwarte lamellen het interieur extra body. We hebben verschillende afwerkingen, want het ene zwart is het andere niet.

46-Designa-Overbeeke-DZ-1024x1024-1

Creeër de shutterlook

Op zoek naar shutters, maar past dit niet bij jouw raam? Houten jaloezieën met 65 mm lamellen creëren een shutterlook. De brede lamellen hebben de uitstraling van een shutter, maar de eigenschappen van een jaloezie.

Houten jaloezie op maat voor driehoekig raam

Bij trapezium ramen kun je kiezen voor 50 mm houten jaloezieën. Trapezium ramen worden ook wel eens schuine ramen, trapeze ramen of ramen met een schuine kant genoemd. De lamellen van de houten jaloezieën worden aan de schuine zijde ingekort, zodat je de jaloezieën kunt blijven kantelen. Houten jaloezieën voor schuine ramen laten de raamvorm goed tot zijn recht komen.

Houten-jaloezie-op-maat-voor-driehoekig-raam-1-1024x1024

Jaloezieën niet (volledig) optrekken

Het optrekken van de jaloezieën is bij een trapezium raam vaak niet (volledig) mogelijk. Je kunt de jaloezieën bijvoorbeeld alleen bij het rechte gedeelte omhoog trekken. De Zonnelux specialist kan aan de hand van de vorm van het raam aangegeven of de houten jaloezieën niet opgetrokken of gedeeltelijk opgetrokken kunnen worden. Maak dus een foto van jouw raam voordat je de winkel bezoekt.

Kenmerken houten jaloezieën bij een trapezium model

De maximale oppervlakte voor houten jaloezieën bij deze bijzondere raamvorm is 4m2. Bij grotere oppervlaktes kun je de jaloezieën opsplitsen in meerdere producten. Niet alle houten jaloezieën kleurstalen zijn geschikt voor een trapezium model, zoals een aantal bamboe jaloezieën. Maar niet getreurd, want er zijn nog onwijs veel kleurstalen waar je uit kunt kiezen Informeer bij onze klantenservice uit welke kleuren je kunt kiezen.

Houten-jaloezie-op-maat-voor-driehoekig-raam-4

Ambacht

Houten jaloezieën op maat worden met aandacht geproduceerd. We gebruiken lindehout en abachi voor een optimale levensduur. Een speciale lak zorgt dat het zonlicht de kleur van de lamellen niet of nauwelijks kan beïnvloeden.

Opzoek naar meer informatie?

Verrijk je begrip! Duik in onze informatieve artikelen door hier te klikken.