Gordijnen op maat voor alle raamtypes

Vanzelfsprekend zijn niet alle ramen van gelijke lengtes, breedtes, oriëntaties of bereikbaarheid. Zodoende kan het voorkomen dat u bepaalde ramen heeft waar u speciaal op maat gemaakte gordijnen voor nodig heeft. Gelukkig biedt ons gamma aan rolgordijnen, aluminium en houten jaloezieën, Plissé en Duettes®, vouwgordijnen, duorolgordijnen, inbetween gordijnen, overgordijnen en verduisterende gordijnen uitkomst in alle denkbare situaties!

 

Zo kunnen wij de meeste gordijnen leveren tot een breedte van wel 5 meter (500 CM). Ideaal voor grote ramen.  Plissé gordijnen zijn zelfs leverbaar voor horizontale montage. Wat u ook zoekt, op de productpagina’s kunt u precies uw gewenste afmetingen opgeven en vrijblijvend een offerte of kleurstaal aanvragen.

 

Lees hieronder voor welk soort bijzondere ramen wij gordijnen op maat kunnen leveren.

Grote ramen en schuifpuien

Ramen en schuifpuien worden steeds groter, hoger en breder. Grotere raampartijen zijn de trend in moderne architectuur, dus met name in nieuwbouwwoningen zie je het vaker. Reguliere gordijnstoffen en systemen zijn niet geschikt voor deze grote maten. Gelukkig bieden onze gordijnen op maat uitkomst. Onze rolgordijnen zijn tot een maximale breedte van 5 meter leverbaar en worden in XL formaat standaard geleverd met 220v motor inclusief schakelaar.

Rolgordijnen
Kleine en smalle ramen

Voor kleine en smalle ramen hebben wij ook de nodige keuze aan raamdecoraties in ons assortiment. Zo zijn onze aluminium jaloezieën verkrijgbaar vanaf 22 cm en onze houten jaloezieën vanaf 45 cm. De Plissé en Duette®  gordijnen zijn vanaf 16 cm verkrijgbaar en onze rolgordijnen vanaf 20 cm. Uiteraard worden ook de kleine modellen zo gemaakt dat ze gemakkelijk te bedienen zijn.

Jaloezieën
Plissé en Duette®
Rolgordijnen
Draai-kiepramen

Doordat draai-kiepramen op twee manieren geopend kunnen worden is het van belang dat de gekozen raamdecoratie hierbij niet in de weg hangt. Onze jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en Plissé en Duettes® zijn hiervoor geschikt door de keuze om ze te bevestigen middels klemsteunen of spandraad zijgeleiding. Zo blijft het gordijn recht hangen zonder te klapperen.

Jaloezieën
Plissé en Duette®
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Deuren

Ook raamdeuren verdienen natuurlijk prachtige raamdecoratie. Houdt er echter wel rekening mee dat een deur veel intensiever gebruikt wordt dan een raam! Onze jaloezieën, Plissé en Duette® gordijnen en rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor toepassing op deuren. Jaloezieën en rolgordijnen kunnen voorzien worden van span-draden zodat ze niet klapperen of met deurclips zodat ze gemakkelijk op de deur vast gezet kunnen worden. Plissé en Duettes® zijn ook voor deuren in de gebruikelijke varianten verkrijgbaar.

Jaloezieën
Plissé en Duette®
Rolgordijnen
Bijzondere raamvormen

Niet ieder raam is vierkant of rechthoekig, maar ook voor afwijkende raamvormen zijn oplossingen! Met name de Plissé en Duette®  gordijnen zijn in vele varianten verkrijgbaar: rechte ramen, plafond ramen, serre ramen, zeshoek ramen, dak ramen, ronde ramen en driehoekige ramen. Voor nagenoeg iedere bijzondere vorm ramen kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden. Ook de 25 mm aluminium jaloezieën zijn geschikt voor driehoek, vijfhoek, zeshoek of ronde ramen. Dankzij uitstekend maatwerk bent u altijd verzekerd van een passende oplossing!

Aluminium jaloezieën
Plissé en Duette®
Dakramen

Dakramen worden nog altijd veel gebruikt; met name op zolder. Met name als de zolder als slaapkamer is ingericht wilt u natuurlijk ook daar goede verduistering hebben. Voor dakramen bieden wij dan ook verschillende opties aan: rolgordijnen, Plissé en Duette® gordijnen en aluminium jaloezieën van 16 en 25 mm. Ons assortiment bevat ook producten die geschikt zijn voor modellen van Velux en Fakro. Rolgordijnen zijn het meest gekozen product voor dakramen, Plissé en Duettes® staan bekend om hun isolerende eigenschap, en aluminium jaloezieën vormen een stijlvolle maar verrassende oplossing.

Aluminium jaloezieën
Plissé en Duette®
Rolgordijnen
Montage

Voor kunststof kozijnen zijn er drie mogelijkheden zonder te boren.

 

Klemmen

Door middel van klemsteunen kunnen raamdecoraties in kunststof kozijnen geplaatst worden zonder te hoeven boren. U kunt het product daarnaast met spandraden uitvoeren zodat de raamdecoratie niet klappert en recht en strak tegen het raam hangt. U kunt praktisch alle producten klemmen, vraag naar de mogelijkheden!

 

Perfect click 

Het Perfect-click systeem is een ideale oplossing voor kunststof kozijnen. Het bestaat uit een 4-kaderig frame dat tussen de glaslatten wordt geklemt. Montage is zo gepiept; binnen 5 minuten hangt het zonder boren. U kunt het Perfect-click systeem kiezen in combinatie met rolgordijnen, jaloezieën en Plissé en Duette® gordijnen. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Perfect Tape

U kunt als derde optie ook kiezen voor het tapen van zijgeleidingsprofielen op het glas of op het raam waardoor er niet hoeft te worden geschroeft. Kiest u voor een duorolgordijn, rolgordijn of Plissé of Duette® gordijnen? Dan kunt u Perfect-tape kiezen. Vraag naar de mogelijkheden!