Soorten gordijnen

Uiteraard bieden wij vele soorten gordijnen aan zodat u voor iedere denkbare situatie het juiste gordijn kunt vinden. Lees hieronder welke soorten gordijnen dat precies zijn en welke functie ze hebben. Ook kunt u direct doorklikken naar de productpagina om uw gewenste gordijn samen te stellen, een gratis kleurstaal aan te vragen of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

rolgordijnen
rolgordijnen

Rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor een veelheid aan toepassingen. Ze zorgen voor een strakke look en uitstekende verduistering. Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties en naar smaak samen te stellen in vele kleuren, dessins en stoffen.

Verduisterende rolgordijnen
Lichtdoorlatende rolgordijnen
JALOEZIEËN

Jaloezieën bieden een zeer stijlvolle aanblik en zijn ideaal om de hoeveelheid lichtinval te regelen. Ook zijn de jaloezieën perfect als u wel enig zicht naar buiten wilt houden maar toch privacy wilt hebben. Jaloezieën zijn geschikt voor dakramen, deuren en zelfs vochtige ruimtes zoals uw badkamer.

Aluminium jaloezieën
Houten jaloezieën
PLISSÉ EN DUETTE® gordijnen

Lijken op rolgordijnen, maar zijn dankzij hun plooien een stuk moderner en sfeervoller. Plissé en Duette® gordijnen zijn geschikt voor praktisch alle ramen en ruimtes dankzij de vele beschikbare systemen: vrijhangend, ingespannen, plafond, dakraam en meer. Ze zijn zelfs volledig horizontaal in te zetten.

Plissé gordijnen
Duette® gordijnen
vouwgordijnen
vouwgordijnen

Vouwgordijnen voegen buitengewoon veel sfeer toe aan uw woning. Daarnaast hebben vouwgordijnen een aantal grote praktische voordelen. Ze zijn erg makkelijk in gebruik, eenvoudig schoon te houden, geschikt om voor kleine ramen te monteren, en ze maken uw woning minder gehorig door het dempende effect dat het vouwgordijn heeft. Onze vouwgordijnen zijn in drie transparantie-niveaus en vele kleuren verkrijgbaar zodat u het perfecte vouwgordijn uit kunt kiezen!

Vouwgordijnen
duorolgordijnen

U kent duorolgordijnen misschien wel als multishade, duogordijn of roljaloezie. Het is een gordijn gemaakt van twee lagen stof waarbij de ene laag transparant is en de andere laag niet. Dit stelt u in staat om de lichtinval uitstekend te controleren terwijl het gordijn er ook nog eens erg stijlvol uit ziet. Het duorolgordijn laat zich volledig of half open zetten, maar ook geheel sluiten op elke gewenste hoogte. Zo heeft u in feit de bruikbaarheid van een jaloezie gecombineerd met de prachtige, warme uitstraling van een gordijn.

Duorolgordijnen
Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen zijn de moderne variant van wat u misschien kent als Vitrage. De term Inbetween is gekozen omdat de gordijnen qua transparantie in het midden zitten. Inbetween gordijnen zijn perfect om lichtinval of inkijk te verminderen zonder de ramen geheel te blinderen. De transparantie van Inbetween gordijnen hangt af van de gekozen stof en kleur. Wilt u sfeer toevoegen en meer privacy in huis zonder sterk in te hoeven leren wat betreft lichtinval? Dan zijn de inbetween gordijnen ideaal voor u!

Inbetween gordijnen
Overgordijnen

Overgordijnen zijn perfect te combineren met andere raamdecoraties. Ze zorgen voor een warme, stijlvolle aankleding, verbeteren de akoestiek in uw ruimte en kunnen ook helpen bij een betere isolatie van de woning. Dankzij de verschillende stoffen en kleuren kunt u met overgordijnen uitstekend combineren en variëren. Overgordijnen kunt u dan ook zien als het visitekaartje van uw woning.

Overgordijnen
Verduisterende gordijnen

Het verduisterende gordijn spreekt natuurlijk voor zich. Wilt u het licht buiten houden en maximale privacy in slaapkamer, keuken, kantoor of woonkamer? Met onze collectie verduisterende gordijnen vindt u gegarandeerd het geschikte gordijn voor uw woonsituatie.

Verduisterende gordijnen
Shutters

Houten shutters voegen enorm veel sfeer toe aan uw interieur. Maar… Ze zijn niet enkel sfeervol, ze zijn ook zeer praktisch. U kunt er uitstekend meer privacy mee genereren, maar ook perfect de lichtinval reguleren. Onze collectie shutters op maat is ontworpen door meubel- en interieurontwerper Piet Boon.

Shutters op maat