Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Aluminium jaloezieën
op maat gemaakt

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet welke soort raambekleding het meest geschikt is? Met een aluminium jaloezie zit je altijd goed. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig, zijn de perfecte oplossing voor ieder raam, verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud.

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van onze aluminium jaloezieën voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of aluminium jaloezieën passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie?

Als je vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks dat niet in onze webshop beschikbaar is, neem gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen en staan klaar om aan je wensen tegemoet te komen.

Levertijd

2 tot 4 weken

Afmetingen

Maximaal 400 cm breed en 300 cm hoog

Lamelbreedtes

16 mm – 25 mm – 35 mm – 50 mm – 70 mm

Raamtypes

Aluminium jaloezieën zijn mogelijk bij standaard ramen, trapezium ramen, dakramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in een erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

172

Garantie

24 maanden

Kies de perfecte lamelbreedte

Aluminium jaloezieën van Zonnelux zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De 70 mm lamel is een unieke lamelbreedte. Het geeft de jaloezie een robuuste uitstraling en creëert een shutter effect.

2a-1350x1345-1-1024x1020-1-q6ufjz9bju3g25a0190zqjdaq95n6ik1py9roavz3k
megaview

Megaview®

De Megaview® sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar bij het openen ontstaat er een doorkijk zoals bij een 50 mm jaloezie. Megaview® geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft. Megaview® is alleen beschikbaar bij de 25 mm aluminium jaloezieën.

Geschikt voor de badkamer

We hebben aluminium jaloezieën in badkamerkwaliteit die geschikt zijn voor vochtige ruimte zoals de badkamer. De aluminium bovenbak en onderlat is vochtbestendig. Je kunt hiervoor kiezen uit de kleuren wit, crème en aluminium.

aluminium-jaloezieen-in-de-badkamer-1350x1349-1-q6ufk14zxi60pd79q9u8viw7x0wdlwrie7kqmut6r4
Zero40 Studios Rens van Mierlo Eindhoven the Netherlands
studio@zero40.nl  |  www.zero40.nl

Geschikt voor iedere raamvorm

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor deuren en ramen van iedere vorm, zoals ramen met een schuine kant (trapezium ramen). De aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt en passen daarom altijd.

Ambacht

De aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt in Europa. We vinden het belangrijk dat ieder raamdecoratie product volledig naar eigen wens is samen te stellen, en gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor onze aluminium jaloezieën op maat.