Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Duo rolgordijnen
op maat gemaakt

Duo rolgordijnen bestaan uit horizontale banen die met een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden. Door het transparante karakter hebben duo rolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect.

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van onze houten jaloezieën voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of houten jaloezieën passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie?

Als je vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks dat niet in onze webshop beschikbaar is, neem gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen en staan klaar om aan je wensen tegemoet te komen.

Levertijd

2 weken

Afmeting

Maximaal 275 cm breed en 300 cm hoog

Lamelbreedtes

16 mm – 25 mm – 25 mm – 50 mm – 70 mm

Raamtypes

Duo rolgordijnen zijn mogelijk bij standaard ramen, draai- kiepramen, kunststof kozijnen, deuren en in een erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

122

Garantie

24 maanden

Speelse lichtinval

Bij een duo rolgordijn draait het om de transparantie. Door de combinatie van een transparante, semi-transparante en verduisterende stof kun je het daglicht filteren op een manier die past bij je interieur en het moment van de dag.

2A-1350x1345-1-1024x1020
duo-rolgordijn-met-verduisterende-banen-1350x1350-1-1024x1024

Verduisterend

Het is bij duo rolgordijnen op maat zelfs mogelijk om te kiezen voor verduisterende horizontale banen. Daarmee kun je met het duo rolgordijn de ruimte ook verduisteren.

Designvol systeem

De duo rolgordijnen collectie heeft niet alleen prachtige stoffen, maar ook een fraai design voor de systemen. Je kunt voor het systeem kiezen uit meerdere kleuren, zoals wit, crème, zwart en aluminium. Kies een mooie kleur die goed past bij de gekozen stof.

duo-rolgordijn-stainless-steel-systeem-1350x1350-1-1024x1024
Duo rolgordijnen (4) (1)

Geschikt voor iedere raamvorm

Duo gordijnen zijn geschikt voor deuren en ramen van elke vorm, inclusief ramen met een schuine kant zoals trapeziumramen. De duo gordijnen worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm.

Ambacht

Alle duo rolgordijnen worden gemaakt van de beste en meest duurzame stoffen. Zo heb je jarenlang plezier van een duo rolgordijn op maat in jouw interieur. Het speciale systeem maakt het mogelijk om de stoffen achter elkaar te schuiven voor een bijzonder effect.