Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Shutters op maat voor driehoekig raam inclusief montage

Een van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters. Houten shutters worden op maat gemaakt en zijn dus voor iedere raamsoort en raamsituatie een passende oplossing. Van ronde ramen tot schuine ramen en van boogramen tot trapezium ramen; alles is mogelijk!

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van onze shutters voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of shutters passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte, inclusief inmeten en montage. Of vraag hier gratis kleurstalen aan.

Levertijd

4 – 6 weken

Afmetingen

Shutterpanelen hebben een maximale afmeting (300 cm hoog en gekoppeld 140 cm breed). Je kunt shutterpanelen eenvoudig boven of naaste lkaar plaatsen. Zo is eigenlijk iedere afmeting mogelijk

Lamelbreedtes

35 mm – 60 mm – 90 mm

Raamtypes

Aluminium jaloezieën zijn mogelijk bij standaard ramen, trapezium ramen, (half)ronde ramen, boogramen, ramen met een vijf- of zeshoek, dakramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in een erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

24 standaard kleuren. Alle RAL, NCS en Sikkens kleuren zijn mogelijk tegen meerprijs

Garantie

24 maanden

Lamelbreedtes

De Eco-line, Top-line en Rivièra shutters zijn leverbaar met 60 mm en 90 mm lamelbreedtes. Top-line is er ook met een 35 mm lamel. Hoe smaller de lamel, des te minder lichtinval. Voor een rustig uitzicht naar buiten kies je voor een brede lamel.

zonnelux-shutters-in-woonkamer-1350x1350-1-1024x1024
zonnelux-shutters-detail-1350x1350-1-1024x1024

Clearview

ClearView is een verborgen bediening zonder bedieningslat. Door het handmatig kantelen van de middelste lamel volgen de overige lamellen vanzelf. Shutters zijn ook verkrijgbaar met een bedieningslat in het midden van elk paneel.

Jarenlang genieten van de prachtige kleur

De shutter collectie bestaat uit 18 gelakte kleuren en 6 speciale afwerkingen. Tegen meerprijs kun je de shutter in iedere RAL, Sikkens of NCS-kleur bestellen. Wij spuiten onze shutters met een waterdragende, milieuvriendelijke lak die uv-bestendig is. Voor een optimaal resultaat worden de lamellen met twee lagen grondlak en één kleurlak gespoten. De Zonnelux shutters blijven jarenlang prachtig.

donkere-shutters-in-keuken-1350x1350-1-1024x1024
zonnelux-shutters-woonkamer-detail-1350x1350-1-1024x1024

Shutters van zonnelux

Zonnelux heeft vier verschillende shutters in haar assortiment: Eco-line, Top-line, Rivièra en Piet Boon by Zonnelux shutters. Wil je meer weten over shutters? We geven je informatie over de houtsoort, vorm van de lamel, lamelbreedtes en bedieningsvormen. Daarnaast zijn shutters geschikt voor vele raamtypes.

Ambacht

Houten shutters van Zonnelux worden in eigen fabriek in Europa geproduceerd, waardoor we garant staan voor uitstekende kwaliteit en snelle levertijden. Voor de productie gebruiken we tulpenhout (Eco-line), lindehout (Top-line), eikenhout (Rivièra) of abachi (Piet Boon by Zonnelux),