Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Plissegordijn op maat
voor draai-kiepraam

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Zonnelux heeft plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm.

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van onze plisségordijnen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of plisségordijnen passen bij het raam en jouw wensen.

Als je vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks dat niet in onze webshop beschikbaar is, neem gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen en staan klaar om aan je wensen tegemoet te komen.

Levertijd

3 weken

Afmeting

Maximaal 295 cm breed en 260 cm hoog

Plooibreedtes

20 mm – 32 mm

Raamtypes

Plisségordijnen zijn mogelijk bij standaard ramen, trapezium ramen, (half)ronde ramen, ramen met een vijf- of zeshoek, dakramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in een serre of erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

182

Transparantie stoffen

Transparant, semi-verduisterend, verduisterend

Garantie

24 maanden

Geschikt voor ieder raam

Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Denk daarbij aan rechte ramen, dakramen, ramen in het plafond, ronde ramen, ramen in de serre of ramen met een bijzondere vorm (trapezium/driehoek, vijfhoek, zeshoek). Voor nagenoeg ieder raam bieden wij een plisségordijn op maat.

plissegordijn-bijzondere-raamvorm-1350x1350-1-1024x1024
plissegordijnen-in-keuken-met-eettafel-1350x1349-1-1024x1024

Transparant of verduisterend

Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model). De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn daardoor zichtbaar. Een plissé is minder verduisterend dan een Duette®.

Plissé in de keuken

In de keuken kan je plisségordijn natuurlijk sneller vies worden. Een aantal plissé stoffen zijn vuilafstotend en daarmee perfect geschikt voor de keuken.

1A-2-1350x1351-1-1024x1024
plissegordijnen-woonkamer-1350x1350-1-1024x1024

Geschikt voor iedere raamvorm

Plisségordijnen met top down bottom up

Het plisségordijn op maat maken we helemaal naar wens voor je, maar je kunt het openen van het plisségordijn ook naar eigen wens regelen. Wil je de bovenzijde van het raam openhouden voor voldoende daglicht, maar aan de onderzijde de inkijk tegengaan? Hang het plisségordijn dan aan de onderzijde van het raam. Met Top Down Bottom Up kun je daarnaast het plisségordijn ook in het midden van het raam hangen. Kortom; je kunt het plisségordijnen in ieder gewenste positie vastzetten. Dit maakt het plisségordijn op maat onwijs praktisch in gebruik.

Plissegordijn op maat voor draai-kiepraam

Draai-kiepramen in huis draaien en kiepen naar binnen als je het raam opent. Het is goed om daar rekening mee te houden bij het uitkiezen van de raamdecoratie. Er zijn verschillende oplossingen die perfect zijn voor het draai-kiepraam. Voor plisségordijnen zijn er meerdere montagemogelijkheden: Click Frame, Tape Frame, Magneet Frame en klemsteunen met zijgeleiding. Hierbij zit het plissé op het raam bevestigd en beweegt het dus met het raam mee als je deze opent.

plissegordijn-op-maat-voor-draai-kiepraam
plissegordijn-op-maat-voor-draai-kiepraam-3-1024x1024

Klemsteunen met zijgeleiding

Met klemsteunen kun je het plisségordijn ook op het raam monteren. De zijgeleiding zorgt ervoor dat het plisségordijn niet klappert als je het raam opent en het netjes recht blijft hangen in de kiepstand. Om de zijgeleiding te monteren moet je in het kozijn boren en schroeven.

Click Frame, Tape Frame & Magneet Frame

Draai-kiepramen in huis draaien en kiepen naar binnen als je het raam opent. Het is goed om daar rekening mee te houden bij het uitkiezen van de raamdecoratie. Er zijn verschillende oplossingen die perfect zijn voor het draai-kiepraam. Voor plisségordijnen zijn er meerdere montagemogelijkheden: Click Frame, Tape Frame, Magneet Frame en klemsteunen met zijgeleiding. Hierbij zit het plissé op het raam bevestigd en beweegt het dus met het raam mee als je deze opent.

Duette (11)
plisse-duette-gordijnen

Ingespannen plisségordijn

Bij een draai-kiepraam kun je ook kiezen voor een ingespannen plissé. De koorden die door de plisséstof lopen worden aan de onderzijde op het draai-kiepraam vastgezet. Met deze montage hangt het plissé strak tegen het raam.

Ambacht

Onze plisségordijnen worden op maat gemaakt in Europa. We hechten veel waarde aan de mogelijkheid om elk raamdecoratieproduct volledig naar eigen wens samen te stellen. Bij onze op maat gemaakte plisségordijnen gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen.