Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Houten Jaloezieën
op maat gemaakt

Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. Een ware aanvulling op jouw interieur.

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van onze houten jaloezieën voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of houten jaloezieën passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie?

Als je vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks dat niet in onze webshop beschikbaar is, neem gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen en staan klaar om aan je wensen tegemoet te komen.

Levertijd

2 tot 4 weken

Afmetingen

Maximaal 360 cm breed en 300 cm hoog.

Lamelbreedtes

25 mm – 50 mm – 65 mm

Raamtypes

Houten jaloezieën zijn mogelijk bij standaard ramen, trapezium ramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in een erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

89

Garantie

24 maanden

Filter het daglicht

Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met houten jaloezieën op maat kun je spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer. Dit is echt kenmerkend voor jaloezieën.

zonlicht-bij-houten-jaloezieen-1350x1350-1-1024x1024-1.jpg
04_Zonnelux_Zwolle_DZ-scaled.jpg

Natuurlijke materialen

Houten jaloezieën passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Van een modern tot een klassiek interieur. Het hout geeft je interieur direct een warme uitstraling.

Zwarte houten jaloezieën

De zwarte houten jaloezieën zijn op het moment onwijs populair. Houten jaloezieën in de kleur zwart zijn stijlvol. Bij een modern of Scandinavisch interieur – met een minimalistisch uitstraling en een neutraal kleurenpalet – geven de zwarte lamellen het interieur extra body. We hebben verschillende afwerkingen, want het ene zwart is het andere niet.

Houten-jaloezieen-1112-scaled.jpg
Houten-jaloezieen-19-1-scaled.jpg

Creeër de shutterlook

Op zoek naar shutters, maar past dit niet bij jouw raam? Houten jaloezieën met 65 mm lamellen creëren een shutterlook. De brede lamellen hebben de uitstraling van een shutter, maar de eigenschappen van een jaloezie.

Ambacht

Houten jaloezieën op maat worden met aandacht geproduceerd. We gebruiken lindehout en abachi voor een optimale levensduur. Een speciale lak zorgt dat het zonlicht de kleur van de lamellen niet of nauwelijks kan beïnvloeden.

Opzoek naar meer informatie?

Verrijk je begrip! Duik in onze informatieve artikelen door hier te klikken.