Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Duette® op maat

Duette® is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van onze Duette® gordijnen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of Duette® gordijnen passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie?

Als je vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks dat niet in onze webshop beschikbaar is, neem gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen en staan klaar om aan je wensen tegemoet te komen.

Levertijd

3 weken

Afmetingen

Maximaal 360 cm breed en 300 cm hoog

Lamelbreedtes

25 mm – 32 mm – 64 mm

Raamtypes

Duette® zijn mogelijk bij standaard ramen, trapezium ramen, ramen met en vijf- of zeshoek, dakramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in een serre of erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

151

Transparantie stoffen

Transparant, semi-transparant, verduisterend

Garantie

24 maanden

Energiebesparend

Duette® gordijnen hebben een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waar de lucht wordt vastgehouden. Zo wordt in de zomer de warmte tegengehouden en verlies je in de winter minder warmte door het raam.

duette-met-honingraatstructuur-1350x1350-1-1024x1024
3A-1350x1343-1-1024x1019

Dag & nacht model

Je hebt de mogelijkheid om in één Duette® gordijn zowel een transparante als een verduisterende stof te plaatsen. Dit dag & nacht model is het perfecte product voor de slaapkamer. In de nacht wordt de kamer goed verduisterd en overdag heb je geen inkijk en voldoende privacy.

Geschikt voor ieder raam

Een Duette® gordijn is de perfecte raamdecoratie voor bijna ieder raam. Rechte ramen, dakramen, ramen met meerdere hoeken (trapezium/driehoek, vijfhoek of zeshoek) en ramen in de serre of het plafond. Het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn Duette® gordijnen ook zeer geschikt voor grote raampartijen.

duette-gordijn-in-een-serre-1350x1350-1-1024x1024
duette®-gordijnen-in-keuken-1350x1350-1-1024x1024

Top down bottom up

Duette® gordijnen zijn verkrijgbaar in de speciale Top Down Bottom Up variant. Hierbij kun je de Duette® gordijnen zowel aan de bovenzijde als onderzijde openen. Je kunt de Duette® dus in het midden van je raam vastzetten om zo voldoende privacy te creëren en zo min mogelijk daglicht te verliezen.

Duette® in de badkamer

Wil je Duette® gordijnen in de badkamer monteren? Dat kan! We hebben speciale vochtbestendige Duette® stoffen. Deze stoffen zijn bestand tegen condensvorming, maar mogen niet echt nat worden. Wij adviseren om de Duette® dus nooit in de buurt van de douche of het bad te hangen. En uiteraard is het belangrijk om de badkamer goed te ventileren. Zo blijft het Duette® gordijn lang mooi.

duette®-gordijnen-bij-bijzondere-raamvorm-1350x1349-1-1024x1024

Ambacht

Ieder Duette® gordijn wordt met aandacht geproduceerd. Zo past het raamdecoratie product perfect bij jouw raam.