Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn al jaren populair in vele interieurs. En dat is niet voor niets. Deze raamdecoratie is modieus, zeer geschikt voor iedere ruimte en beschikbaar voor elk budget.

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van onze rolgordijnen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of rolgordijnen passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie?

Als je vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks dat niet in onze webshop beschikbaar is, neem gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen en staan klaar om aan je wensen tegemoet te komen.

Levertijd

2 tot 4 weken

Afmetingen

Maximaal 420 cm breed en 400 cm hoog

Transparantie stoffen

Transparant, Semi-transparant, verduisterend

Raamtypes

Rolgordijnen zijn mogelijk bij standaard ramen, dakramen, draai-kiepramen, kunststof kozijnen en in een erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

387

Garantie

24 maanden

Prachtige lichtinval

Een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer en een transparant rolgordijn voor de woonkamer. De juiste transparantie zorgt voor prachtig gefilterd daglicht. Rolgordijnen op maat kunnen bovendien goed gecombineerd worden met overgordijnen.

2a-1350x1355-1-1020x1024
6a-1350x1352-1-1022x1024

Rijke stoffen

Kies voor een stof met een mooie textuur, een prachtig dessin of een diepe kleur. De mogelijkheden zijn divers. Voor ieder interieur is er dan ook een passend rolgordijn.

Geschikt voor ieder raam

Een rolgordijn is de perfecte raamdecoratie voor ieder recht raam. Van draai-kiepraam tot dakraam en van een groot tot klein raam.

rolgordijnen-dakraam-zolder-1350x1350-1-1024x1024
Rolgordijn-zwarte-onderlat-2-1350x1350-1-1024x1024

Geschikt voor iedere raamvorm

Je kunt het systeem van het rolgordijn op verschillende manieren upgraden. Het rolgordijn krijgt daardoor een extra stijlvolle uitstraling. De bovenzijde van het rolgordijn kun je afwerken met een Fascia bovenbak. Deze vierkante bovenbak – in de kleuren wit, zwart of aluminium – heeft iets weg van een koof en geeft het rolgordijn meer body.

Speciale rolgordijnstoffen

In onze rolgordijnen collectie hebben we verschillende speciale stoffen. De vochtbestendige rolgordijnstoffen zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. De warmtewerende rolgordijnstoffen hebben een coating met een aluminium laag. Dit reflecteert het daglicht en houdt daarmee de warmte buiten. Een ideale oplossing voor een rolgordijn voor het dakraam. De screen stoffen zijn ook warmtewerend, omdat ze het licht filteren en de warmte buitenhouden. Donkere screenstoffen houden meer warmte buiten dan lichte screenstoffen. Bij standaard rolgordijnstoffen is dit juist andersom: lichte rolgordijnstoffen houden meer warmte buiten dan een donkere variant.

Warmtewerende-rolgordijnen-1350x1350-1-1024x1024

Ambacht

Prachtige stoffen vormen de basis van de rolgordijnen collectie. Het weefproces geeft de stoffen een rijke uitstraling. Het rolgordijn voegt daarom altijd extra sfeer toe aan jouw interieur. We behandelen sommige stoffen met een speciale coating zodat ze een extra warmtewerende eigenschap krijgen.