Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

Wij geloven dat elke ruimte kan leven. Sinds 1993 gaan wij geen uitdaging meer uit de weg. Elke dag ontwerpen of realiseren wij passende interieurs voor de particuliere en zakelijke markt. Dit doen wij met een vaste en hechte groep vakmensen. Mensen met passie en liefde voor hun vak. Mensen die elke dag samen de wereld mooier willen maken en bereid zijn om net dat stapje extra te zetten voor elke klant.

Wat doen wij?

We ontzorgen en overzien het proces, van ontwerp tot realisatie van uw interieur. Onze stylisten vertalen uw dromen in concrete plannen met een doel en onze vakmensen zorgen dagelijks voor levering of montage op klantlocatie. Jarenlange ervaring en goede afspraken met partners en toeleveranciers resulteert dagelijks in maatwerk voor vloer en raam.

Perfect Fit (5)
Hunter Douglas Wholesale 2007

Maatwerk

Samen gaan we dagelijks voor het allerbeste met een persoonlijke inslag. Maatwerk voor vloer en raam dat past bij de ruimte en persoon, want maatwerk laat immers iets van de persoon zelf zien. Interieurs met betekenis voor de persoon of organisatie, dat is ons doel. In onze showroom in Borne kunt u zich volledig laten inspireren door de uitgebreide collecties voor vloer en raam. Daarnaast kunt u gratis en vrijblijvend advies inwinnen bij één van onze stylisten.

Raamdecoraties.com is een initiatief van Oude Luttikhuis interieur.

Bel 074 384 15 69 of mail info@raamdecoraties.com