Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Intelligente raamdecoratie

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. We maken gebruik van onze smartphones voor allerlei taken. Het concept van een slim huis bereikt steeds meer mensen. Bij Zonnelux’s intelligente raamdecoratie staat comfort, gemak en veiligheid centraal. Intelligente raamdecoratie biedt een hoog niveau van gebruiksgemak en kan op verschillende manieren worden bediend, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Verschillende motoren voor intelligente raamdecoratie

Intelligente raamdecoratie wordt aangedreven door een motor. Er zijn twee soorten motoren: de accumotor en de bekabelde motor. Elke motor heeft zijn eigen voor- en nadelen. We zetten graag de verschillen voor je op een rijtje.

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte, inclusief inmeten en montage. Of vraag hier gratis kleurstalen aan.

Accumotor

  • Eenvoudige installatie
  • Compact design, volledig geïntegreerd in de bovenbak
  • Accumotor die maar enkele keren per jaar hoeft te worden opgeladen
  • Stille werking van de motor
  • Aanbevolen voor bestaande bouw

Bekabelde motor

  • Motoren worden gevoed via stroomkabels
  • Krachtige motor geschikt voor grote raampartijen
  • Compatibiliteit met bijna elk smarthome-systeem
  • Aanbevolen voor nieuwbouw of renovatie

Voordelen van elektrische raamdecoratie

Intelligente raamdecoratie kan eenvoudig worden bediend met een afstandsbediening. Naast de afstandsbediening kun je de intelligente raamdecoratie ook bedienen via een app of met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Maar wat maakt de raamdecoratie nu echt slim?

Je hoeft de handeling niet zelf uit te voeren, de raamdecoratie wordt automatisch geactiveerd. Dit kan worden ingesteld met timers, zodat de raamdecoratie bijvoorbeeld automatisch opent om 8 uur ‘s ochtends, of met scènes waarbij de raamdecoratie sluit zodra de avondscène begint en de verlichting wordt ingeschakeld.

elektrisch-10-q7bevzxqr7ex1nehnu61ce2x4kfle7v6jj4z2ddnjk
elektrisch-11-q7betjkvox9j4at3kv3xpxj890bgmwwozl85syjfrc

Optimaal comfort en gebruiksgemak

Intelligente raamdecoratie maakt het leven comfortabeler. Slimme apparaten in huis werken samen en verhogen daarmee het gebruiksgemak. Met slechts één druk op de knop beweegt de raamdecoratie mee met het dagelijks ritme. Via de afstandsbediening, app of spraakbediening kan het product op afstand worden bediend. Stel timers of scènes in zodat de intelligente raamdecoratie automatisch opent of sluit.

Energiebesparing met raamdecoratie

Raamdecoratie heeft invloed op het binnenklimaat. Door de isolerende werking draagt raamdecoratie bij aan energiebesparing. In de zomer houdt het de warmte buiten, terwijl het in de winter de warmte binnenhoudt. Intelligente raamdecoratie past zich automatisch aan op basis van de temperatuur en lichtintensiteit, wat resulteert in energiebesparing en een lagere energierekening.

elektrisch-q7bfqzo63ju9usdtoqg722j28xoa6xwkgxibptfcds
elektrisch-8-q7bf1dkgn7zjvbfhu900hydiglpks4062cxtryxbwo

Een veilig gevoel altijd bij de hand

Intelligente raamdecoratie kan worden bediend via een trekkoord, afstandsbediening of app. Hierdoor is het volledig veilig voor kinderen en huisdieren. Met de app kun je elk product op afstand bedienen, waardoor je huis altijd bewoond lijkt en minder aantrekkelijk is voor mogelijke indringers.

Uniek en stijlvol ontwerp

Een slimme oplossing verdient een stijlvol ontwerp. Bij de ontwikkeling van intelligente raamdecoratie is hier zorgvuldig over nagedacht. De motor is naadloos geïntegreerd en daardoor onzichtbaar. Elk systeem wordt geleverd met kleurgecoördineerde bevestigingen en zwarte afdekkappen. Dit betekent dat je kunt genieten van zowel smarthome-technologie als een perfect ontwerp.

elektrisch-4-q7bfjqd03r44l6rnnomqotmk2h8m3bvgx7k65hpkeg

Advies over intelligente raamdecoratie

Je kunt vrijwel elk product in ons assortiment op een slimme manier gebruiken. Neem contact met ons op voor deskundig advies op maat en ontdek de kwaliteit die je gewend bent, maar met nog meer comfort en gebruiksgemak.

Smarthome

Om je huis te upgraden naar een slim huis zijn huisautomatiseringssystemen de oplossing. Intelligente raamdecoratie kan worden gekoppeld aan verschillende systemen, zowel via wifi als bekabelde platformen. Met deze platformen kun je verschillende slimme apparaten met elkaar verbinden en ze allemaal bedienen via één app.

elektrisch-5-q7bff1635fgy5dr5ikd2c35y6gm69kfi5qpxx35njk

Elektrische bediening

Vind jij comfort echt belangrijk? En wil je alle raamdecoratie in huis met één druk op de knop bedienen? Kies dan voor raamdecoratie met elektrische bediening. Het bedienen van jouw raambekleding is dan super eenvoudig. Tegenwoordig kun je bij bijna alle producten kiezen voor elektrische bediening, zowel met accumotoren als bekabelde motoren.