Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Gratis Interieur advies

Ontdek de magie van een geheel vernieuwd interieur met ons gratis interieur advies! Ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om uw ruimte tot leven te brengen, uw persoonlijke stijl te weerspiegelen en functionaliteit te optimaliseren. Laat ons uw dromen omzetten in werkelijkheid en uw huis omtoveren tot een oase van schoonheid en comfort. Wacht niet langer; de transformatie van uw interieur begint hier, bij ons, met een kosteloos advies dat uw wereld zal veranderen.

 

Een persoonlijk interieur advies voor uw situatie!

Bent u uitgekeken op uw huidige interieur? Bent u recent verhuisd? Komt u zelf niet uit de keuze van vele verschillende materialen en kleuren? Wij staan u graag bij om uw interieur aan te pakken en uw huis weer echt thuis te maken. Of u nu bij ons in de winkel langs wilt komen voor interieuradvies of wilt dat wij bij u thuis komen voor woonadvies, we staan vrijblijvend en gratis voor u klaar!

zonnelux-shutters-in-woonkamer-1350x1350-1-1024x1024
zonnelux-shutters-detail-1350x1350-1-1024x1024

Het interieur gesprek

In het interieur gesprek zullen onze professionele stylisten allereerst uw woonwensen in kaart brengen. Voorts zoeken we samen met u passende materialen, dessins en kleuren uit die binnen uw woonwensen passen. Dit brengen we samen tot een volledig verzorgd interieur plan. Het interieuradvies kan indien gewenst bestaan uit een bezoek aan huis van circa één uur, een moodboard, interieurtekeningen of een kleuren- & materialen plan. Wij kunnen ook op aanvraag aanvullend een 3D schets voor u maken.

Tip: Neem een plattegrond en foto’s mee van de ruimte(n) waarvoor u een advies wenst. Zo kunnen wij u het best van dienst zijn.