Een persoonlijk interieuradvies voor uw situatie!

Bent u uitgekeken op uw huidige interieur? Bent u recent verhuisd? Komt u zelf niet uit de keuze van vele verschillende materialen en kleuren? Wij staan u graag bij om uw interieur aan te pakken en uw huis weer echt thuis te maken. Of u nu bij ons in de winkel langs wilt komen voor interieuradvies of wilt dat wij bij u thuis komen voor woonadvies, we staan vrijblijvend en gratis voor u klaar!

Het interieur gesprek

In het interieur gesprek zullen onze professionele stylisten allereerst uw woonwensen in kaart brengen. Voorts zoeken we samen met u passende materialen, dessins en kleuren uit die binnen uw woonwensen passen. Dit brengen we samen tot een volledig verzorgd interieur plan. Het interieuradvies kan indien gewenst bestaan uit een bezoek aan huis van circa één uur, een moodboard, interieurtekeningen of een kleuren- & materialen plan. Wij kunnen ook op aanvraag aanvullend een 3D schets voor u maken.

Tip: Neem een plattegrond en foto’s mee van de ruimte(n) waarvoor u een advies wenst. Zo kunnen wij u het best van dienst zijn.

Terugbelverzoek

Wij werken alleen binnen een straal van 60 km rondom borne. Woont in binnen dit gebied? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen u graag om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend interieur advies gesprek!    Bekijk hier waar we gratis op locatie komen