Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Je bent op zoek
naar plissé gordijnen??

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en geef uw ramen de aandacht die ze verdienen. Creëer een stijlvolle ambiance, geniet van optimale privacy, en reguleer het licht op jouw eigen manier.

Ons assortiment

Plissé gordijnen met top down en top down bottom up functies zijn beide een praktische keuzes voor raamdecoratie. Plissé gordijnen met top down functie laten je het duidelijk een deel van het raam openen, waardoor natuurlijk licht binnenkomt terwijl je toch je privacy beperkt. Met plissé gordijnen top down bottom up kun je zowel het onderste deel van het raam aanpassen en het bovenste deel, wat zorgt voor maximale flexibiliteit.

Altijd gratis advies op maat

Een vraag of hulp nodig bij je keuze? Wij helpen je vrijblijvend met je vraag.

24 maanden garantie

Ben je op zoek naar maatwerk wat past? Wij leveren 100% maatwerk naar jouw wens.

Top down

Plissé top-down raambekleding voegt een vleugje verfijning toe aan je interieur. Hier combineert stijl naadloos met functionaliteit, en reguleer je licht en privacy op jouw manier. Kies uit diverse stoffen en kleuren voor een persoonlijke touch en geniet van een elegante dagelijkse ambiance.

Bekijk collectie
Top down bottom up

Plissé top down bottom up raambekleding biedt een harmonieuze mix van stijl en functionaliteit. Controleer lichtinval en privacy naar wens, geef je leefruimte karakter met diverse stoffen en kleuren, en geniet dagelijks van een verfijnde ambiance die je comfort en esthetiek biedt.

Bekijk collectie