Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Plissegordijn op maat
zonder boren

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Zonnelux heeft plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm.

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van onze plisségordijnen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of plisségordijnen passen bij het raam en jouw wensen.

Als je vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks dat niet in onze webshop beschikbaar is, neem gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen en staan klaar om aan je wensen tegemoet te komen.

Levertijd

3 weken

Afmeting

Maximaal 295 cm breed en 260 cm hoog

Plooibreedtes

20 mm – 32 mm

Raamtypes

Plisségordijnen zijn mogelijk bij standaard ramen, trapezium ramen, (half)ronde ramen, ramen met een vijf- of zeshoek, dakramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in een serre of erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

182

Transparantie stoffen

Transparant, semi-verduisterend, verduisterend

Garantie

24 maanden

Geschikt voor ieder raam

Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Denk daarbij aan rechte ramen, dakramen, ramen in het plafond, ronde ramen, ramen in de serre of ramen met een bijzondere vorm (trapezium/driehoek, vijfhoek, zeshoek). Voor nagenoeg ieder raam bieden wij een plisségordijn op maat.

plissegordijn-bijzondere-raamvorm-1350x1350-1-1024x1024
plissegordijnen-in-keuken-met-eettafel-1350x1349-1-1024x1024

Transparant of verduisterend

Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model). De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn daardoor zichtbaar. Een plissé is minder verduisterend dan een Duette®.

Plissé in de keuken

In de keuken kan je plisségordijn natuurlijk sneller vies worden. Een aantal plissé stoffen zijn vuilafstotend en daarmee perfect geschikt voor de keuken.

1A-2-1350x1351-1-1024x1024
plissegordijnen-woonkamer-1350x1350-1-1024x1024

Geschikt voor iedere raamvorm

Plisségordijnen met top down bottom up

Het plisségordijn op maat maken we helemaal naar wens voor je, maar je kunt het openen van het plisségordijn ook naar eigen wens regelen. Wil je de bovenzijde van het raam openhouden voor voldoende daglicht, maar aan de onderzijde de inkijk tegengaan? Hang het plisségordijn dan aan de onderzijde van het raam. Met Top Down Bottom Up kun je daarnaast het plisségordijn ook in het midden van het raam hangen. Kortom; je kunt het plisségordijnen in ieder gewenste positie vastzetten. Dit maakt het plisségordijn op maat onwijs praktisch in gebruik.

Plissegordijn op maat zonder boren

In een kunststof kozijn wil je niet boren. Dit geldt overigens ook voor aluminium kozijnen. In sommige gevallen is het zelfs niet mogelijk om gaten te boren. We hebben daarom verschillende montagemogelijkheden waarbij het plisségordijn gemonteerd kan worden zonder boren en schroeven. De ideale oplossing voor kunststof kozijnen en aluminium kozijnen.

plissegordijn-harmonica-stof-1024x1024-1
plissegordijn-op-maat-voor-draai-kiepraam-3-1024x1024

Click Frame, Tape Frame & Magneet Frame

Voor kunststof kozijnen is het Perfect Fit montagesysteem perfect. Perfect Fit bestaat uit drie montageopties – Click Frame, Tape Frame en Magneet Frame – die geschikt zijn voor 20 mm plisségordijnen. Met Click Frame klik je het frame met het plisségordijn tussen de glaslatten. Bij Tape Frame plak je het profiel met het plisségordijn op het raam of glas. Het Magneet Frame systeem bestaat uit een magneetstrip die je op het kozijn plakt. Ook het ingespannen plisségordijn kunnen we met klemsteunen op het kunststof kozijn monteren. De plisségordijnen kunnen dus zonder schade aan je kunststof kozijn of aluminium kozijn gemonteerd worden.

Ambacht

Onze plisségordijnen worden op maat gemaakt in Europa. We hechten veel waarde aan de mogelijkheid om elk raamdecoratieproduct volledig naar eigen wens samen te stellen. Bij onze op maat gemaakte plisségordijnen gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen.