Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Geweven hout op maat inclusief montage

De trend van het moment is het geweven hout. Steeds meer interieurstylisten kiezen voor deze raamdecoratie met een natuurlijke look and feel. De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een prachtige manier. Geweven hout brengt warmte en sfeer in huis.

Eigenschappen

We hebben alle eigenschappen van het geweven hout voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of geweven hout past bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie?

 

Als je vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks dat niet in onze webshop beschikbaar is, neem gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen en staan klaar om aan je wensen tegemoet te komen.

Levertijd

8- 10 weken

Afmetingen

Maximaal 230 cm breed en 250 cm hoog

Transparantie

Bij ‘thin sticks’ is de doorkijk transparant en bij ‘flat sticks’ in between

Raamtypes

Bamboe rolgordijn is mogelijk bij standaard ramen, deuren en in een erker

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

38

Garantie

24 maanden

Wevingen​

De bamboe rolgordijnen zijn leverbaar in twee wevingen: bij ‘thin sticks’ is de doorkijk transparant en bij ‘flat sticks’ in between. De bamboe gordijnen zijn natuurproducten en hebben daardoor altijd een unieke uitstraling. Het bamboe vouwgordijn of roll-up gordijn brengt sfeer in huis.

geweven-hout-5-scaled-1-q6ufkltg3uybssd8dis1edoczi2gb91lt1xf6xyiy8

Roll-up

De bamboe gordijnen zijn te verkrijgen in een rolgordijn variant (roll-up). Het gordijn hangt strak als het volledig is uitgerold en bij het openen rolt het netjes op naar de bovenzijde van het raam.

Vouwgordijn

Je kunt ook kiezen voor een vouwgordijn in een prachtige geweven hout structuur. Het bamboe vouwgordijn is een elegante en stijlvolle raamdecoratie product die je interieur een chique look geeft.

Geweven-hout-9-scaled-1-q6ufkomyod26rm94x1zx3uyqrnojyccstfvvmrucfk