Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Transformeer jouw ramen tot kunstwerken

Raamdecoratie kan een belangrijke rol spelen in het transformeren van jouw huis. Met de juiste raambekleding kun je niet alleen de stijl en uitstraling van een kamer veranderen, maar ook de functionaliteit en de sfeer. En waarom zou je stoppen bij standaard raambekleding? Je kunt jouw ramen transformeren tot echte kunstwerken met unieke en creatieve decoratie ideeën.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Het belang van een persoonlijk interieuradvies Bent u niet helemaal tevreden met uw huidige interieur? Of gaat u binnenkort verhuizen en wilt u uw nieuwe woning optimaal inrichten? Een persoonlijk interieuradvies kan u helpen om uw woning om te toveren tot een plek waar u zich echt thuis voelt. Onze professionele stylisten helpen u bij het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels die aansluiten bij uw persoonlijke stijl en leefbehoeften. Een persoonlijk interieuradvies is niet alleen gericht op het verbeteren van de esthetiek van uw huis, maar ook op het creëren van een functionele en comfortabele leefomgeving waarin u zich thuis voelt.

pexels-cottonbro-studio-4622411-scaled.jpg

Haal het beste uit uw ruimte

Het belang van een plattegrond en foto’s bij het interieuradvies Bij het interieuradvies is het handig om een plattegrond en foto’s mee te nemen van de ruimte(n) waarvoor u een advies wenst. Dit stelt onze interieurstylisten in staat om beter inzicht te krijgen in de ruimte en u het beste advies te geven. Door een plattegrond en foto’s te bekijken, kunnen onze stylisten zich een duidelijk beeld vormen van de grootte van de ruimte, de indeling en de lichtinval. Hierdoor kunnen zij u optimaal adviseren over de meest geschikte kleuren, materialen en meubels die passen bij uw wensen en behoeften.

pexels-cottonbro-studio-6579992-1-scaled.jpg
pexels-anna-nekrashevich-7552373-scaled.jpg
pexels-antoni-shkraba-production-8837511-scaled.jpg

Van concept naar realiteit

Het interieurgesprek Onze interieurstylisten werken nauw samen met u om uw wensen te begrijpen en deze om te zetten in een interieur dat past bij uw levensstijl. Het interieurgesprek begint met een grondige analyse van uw woonwensen en -behoeften. Vervolgens selecteren wij samen met u passende materialen, dessins en kleuren die aansluiten bij uw woonwensen. Dit brengen we samen tot een volledig verzorgd interieurplan. Het interieuradvies kan indien gewenst bestaan uit een bezoek aan huis van circa één uur, een moodboard, interieurtekeningen of een kleuren- & materialenplan. Wij kunnen ook op aanvraag aanvullend een 3D schets voor u maken.

witte-houten-jaloezieen-in-eetkamer-1350x1350-1-1000x1000-1.jpg

Voel u thuis in uw eigen huis

Uw interieur, onze zorg Bij ons staat uw tevredenheid voorop. Wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces en om ervoor te zorgen dat uw interieur voldoet aan uw wensen en behoeften. Of u nu een kleine kamer heeft of een groot huis, onze stylisten kunnen u helpen om het beste uit uw ruimte te halen en een interieur te creëren dat perfect bij uw levensstijl past. Wacht niet langer en maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies, zodat u zich thuis kunt voelen in uw eigen huis.

Houten jaloezieën (114)
Houten jaloezieën (117)
Houten jaloezieën (115)